divendres, 19 de novembre del 2010

REVISTA POETICO-DIGITAL

Millor que es presenten ells mateix:

Amics del seny i de la rauxa,

La Martina Escoda i un servidor (Andreu Galan) acabem de crear Pissiganya.cat Revista de poesia per a xiquets i xiquetes de 0 a 100 anys. Tot aquest projecte va tenir el seu origen ara fa 2 anys, concretament a Caldes d'Estrac, quan la Martina i jo, pocs minuts després d'haver-nos conegut, vam decidir que faríem alguna cosa junts adreçada als infants, però sense saber llavors encara EL QUÈ. Finalment ens arribà la inspiració i ara, per fi, us presentem el nostre projecte.

www.pissiganya.cat es tracta d'un web adreçat, d'una banda, als nens de les escoles de primària d'arreu dels Països Catalans i, de l'altra, als mestres i pares interessats a treballar la didàctica de la poesia.

La part del web adreçat als xiquets es compon de diverses seccions:

Els teus versos, on pengem els poemes escrits i il·lustrats pels nens.
Brossa nova, on pengem poemes visuals, cal·ligrames i altres tipus de continguts de caire més artístic relacionats amb la poesia.
L'entrevista, que en aquest cas ha estat feta a Miquel Desclot.
Enlairant versos, on penjarem vídeos de nens recitant els seus poemes (Aquesta secció està en preparació).

La part adreçada als adults es compon de:

Recursos per a mestres
Compromís pissiganya
Biblioteca
Experiències d'aula

No dubteu a fer-hi una ullada i, sobretot, si us ve de gust, a afegir-nos al facebook de la revista , ja que com més serem més riurem.

Au, au, esperem que us agrade i, sobretot, que difongueu la nostra nova proposta, que no cal dir que ens ha costat alguns esforços i hores de son que ara, tot d'una, comencen a paréixer-nos llunyans amb el caliu de les primeres visites i, sobretot, amb la recepció i difusió dels poemes que ens van arribant de les escoles d'aquesta nostra nació del BON DIA.

salut i versos!

Martina Escoda i Andreu Galan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada