dijous, 19 d’abril del 2012

DIA DEL LLIBRE

Amb motiu del Dia Internacional del Llibre s'organitzen diversos actes amb l'objectiu de augmentar la difussió d'aquest canal de cultura tan important.
Ja és tradicional aquesta mostra de llibres que ens permet aconseguir exemplars que no són molt accessibles (per dir-ho d'alguna manera) en el canals habituals de distribució. A banda de les paradetes que es monten a la plaça del Carmen hi ha tot un seguit d'activitats que des del dia de hui podeu trobar repartides per diferents espais del centre històric de València. Ací teniu el programa complet.

L'ajuntament d'Alboraia també ha volgut participar en aquesta celebració amb l'organització de diferents actes al llarg d'aquests dies.Ha programat un cicle de contacontes, tant per a xiquets com per a adults, junt a la presentació de llibres d'autors alboraiers. Les sessions de contacontes es realitzaran els divendres 20 i 24 d'abril i 4 de maig a les 18 hores en la Casa de Cultura, mentre que les presentacions del llibres tindran lloc els mateixos dies i al mateix lloc però en diferents horaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada