dilluns, 25 de març del 2013

TOTS AMB AINHOA


Diumenge 14 d'abril del 2013 a la plaça del Carme d'Alboraia " TOTS AMB AINHOA "
Eixe dia, el grup Scout Sant Cristòfol d'Alboraya, organitzarà una jornada festiva, lúdica i solidària a fi de donar a conéixer una de les malalties denominades rares, "La SÍNDROME DE MIDES ". Esta malaltia es caracteritza, entre altres, per malformació cerebral, defectes oculars i epilèpsia resistent i esta relacionat amb el cromosoma X i és letal en cas de xiquets barons.
Verònica i Miguel, són els pares d'una xiqueta de tres anys que patix aquesta malaltia, i reclamen que s'investigue aquesta patologia, catalogada de malaltia rara i de la que es coneixen 50 casos en el món. La intenció dels pares de la xicoteta Ainhoa, el cas de la qual, és l'únic a Espanya, és crear una associació i recaptar fons tant per als tractaments que la menor necessita, com per a fomentar la investigació de la malaltia.
Des del grup Scout Sant Cristòfol juntament amb altres associacions d'Alboraia, estem preparant per a eixe dia, tallers i activitats dirigides als més xicotets, actuacions musicals, etc. així com paelles per a dinar, a raó de 5,00 euros la ració més un beguda, i és per això que em dirigeix a tu per dir-te que m'agradaria que participares com ho has fet en altres ocasions i ens vérem dit diumenge a la plaça del Carme del nostre poble.
Els tiquets per a la ració de paella els pots adquirir des del dia 20 de març fins al dia 10 d'abril a:
L'estanc de la Plaça. Plaça de la Constitució
L'Oueria Pepa. Mercat Municipal.
L'Associació Ames de Casa. C/Diví Mestre,1
La Papereria ABC. C/Pintor Valero, 1 ( Davant del Col·legi D. Jose Lluch )
A Caixa Popular. Av/Ausias March, 28
I en Sanitat animal d'Alboraia (S.A.N.A.) Av/Ausias March 23
Si no pots assistir eixe dia, també pots col·laborar d'una altra manera. S'ha creat una fila zero, amb el numere de compte de CAIXA POPULAR d'Alboraya 3159 0032 95 2293416729
Gràcies per la teua atenció i a l'espera de veure'ns el proper diumenge 14 d'abril a la plaça del Carme d'Alboraia.
Fes-ho arribar als teus contactes i contagia a familiars i amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada