dimecres, 26 de maig de 2010

CARCAIXENT CONTA


Benvolgudes i benvolguts,

Com segurament ja sabeu, des de fa dos anys, l’inici de l’estiu al poble coincideix amb un certamen de contacontes. Enguany ja celebrem la III edició del Carcaixent conta!!

Participar és ben senzill, sols cal oferir eixe dia una actuació de màxim 10m de duració, sense escenografia ja que és un contacontes i per tant es basa en l’oralitat, però no hi ha límit d’edat per a participar i tant pot ser un conte inventat com un clàssic adaptat, una rondalla .... el que la imaginació cree, tenint present això sí que ho fem a un espai públic obert i per tant el públic que podeu trobar-se és tant adults com menut.

Si participeu, a més de passar-ho bé i sentir els aplaudiments del públic com mereixen els artistes, optareu a un premi ben sucós: 300 € més una escultura de la mascota del contacontes, realitzada per l’artista Francesc Fontana, en el cas del primer premi i 200 € en el cas de quedar en segona posició.

El jurat esta format per gent vinculada al món del teatre i per representants de les dues entitats organitzadores del certamen. Teniu tota la informació i les bases a la web:

www.carcaixentconta.cat

Ens agradaria molt que participareu a la III edició que celebrarem enguany, el proper 19 de juny a la Plaça del Llimeral, a partir de les 19h.

Si vols participar, sols cal que envies el teu nom complet i dades de contacte (adreça, e-mail i telèfon) per correu ordinari a l’apartat de correus 159 de Carcaixent o per correu electrònic a

carcaixentconta@gmail.com.

El certamen està organitzat per el Casal Jaume I – Grup Arrels de Carcaixent i el Bloc Nacionalista Valencià de Carcaixent amb la col·laboració de la Companyia de teatre El ball de Sant Vito, la casa rural Hort de la Iaia i l’Associació de veïns i veïnes de Les Barraques.

Pots inscriure’t fins el dilluns 14 de juny de 2010.

Pots veure els videos de l'edició de l'any 2009 a: http://www.youtube.com/user/CasalCarcaixent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada