dissabte, 15 de maig del 2010

NOTÍCIA DE EL PUNT

STEPV alerta sobre la retallada d'unitats de secundària i FP per al curs que ve

La mesura, segons el sindicat, comportarà un «greu empitjorament» de la qualitat del sistema educatiu

El sindicat STEPV ha comunicat que les pretensions de retallada d'unitats d'ESO, Batxillerat i FP per part de la Conselleria d'Educació per al curs que ve s'estan confirmant. Segons el sindicat, la inspecció educativa està responent a les previsions d'unitats per al curs que ve als centres de secundària amb la reducció de grups.

El sindicat ha denunciat que això tindrà com a conseqüència la pèrdua de llocs de treball per al professorat interí i possibles desplaçaments o supressió de professorat definitiu, i que també comportarà l'increment de les ràtios en les aules i l'eliminació de grups en valencià.

Per al Sindicat aquesta mesura comporta «un greu empitjorament» de les condicions laborals del professorat i de la qualitat del sistema educatiu en augmentar el nombre d'alumnat per aula, atés que això dificulta l'atenció a la diversitat i a l'alumnat amb necessitats educatives especials.

STEPV ha convocat assemblees informatives per a informar el professorat en les seues seus comarcals els dies 18 i 19 de maig i no descarta proposar mobilitzacions en resposta a aquesta mesura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada