dimarts, 27 de març del 2012

BON DIA AMB BICICLETA


La UPV organitza la Jornada Bon dia amb Bicicleta. Excursió per l’horta d’Alboraiael dijous 19 d’abril, de 12 a 14 h. 

Amb el lema“El valencià, com la bicicleta: saludable, sostenible i de futur”, laJornada Bon dia amb Bicicleta. Excursió per l’horta d’Alboraia s’adreça a la comunitat universitària –i oberta al públic en general–, i té com a objectiusla promoció de l’ús del valencià, l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible a la UPV, el coneixement de l’entorn pròxim de la UPV, la sostenibilitat i la mobilitat responsable per a l’accés a la universitat (com la recomanació d’usar el casc, obligatori en vies interurbanes).

Descripció de l’activitat

L’activitat consisteix en un recorregut pels voltants pròxims del camí de Vera i l’horta d’Alboraia, fins al barranc del Carraixet, partint, a les 12 h, des de l’Àgora de la UPV), amb una durada aproximada d’1.45 h.

Inscripció

La inscripció, gratuïta, es farà pel formulari en la intranet de la UPV o la pàgina web fins al 16 d’abril.

Recorregut

El recorregut té dues parts, una interiori una exterior (ermita de Vera - camí de Farinós - Ruta de les Palmeres - assecador de xufa - carril bici – ctra. Partida de Calvet - pont del Moro - barranc del Carraixet - ermita del Miracle dels Peixets - passeig Marítim - camí i sèquia de Farinós - ermita de Vera i Agromuseu). Consulteu-lo en els enllaços dels plànols.

A mitjan recorregut (a l’ermita del Miracle dels Peixets, cap a les 13 h) hi haurà l’avituallament (aigua, orxata i fartons).

Obsequis, sorteig i descomptes per als participants

Rebran una armilla reflectora del Bon dia al començament i entraran en el sorteig de dues bicicletes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada