dimecres, 7 de març del 2012

DES-CONCERT aquest dissabte



L'associació de Famílies Alternatives de Transició de l'Horta Nord presenta, aquest dissabte 10 de març, el DES-CONCERT, on comptaran amb la participació de grups i artistes com SKAZOFRENIA, EL GLOBO DE ELIO, PERRO GRANDE, FLORISTERIA MATEO MORRAL, LA BANDA LOCURA, DJ PLAYA / DJ CHARLI i la colla de Dimonis de l'Avern, que realitzarà una mostra de foc.


Es tracta d'una associació sense ànim de lucre que pretén desenvolupar programes i projectes amb l'objectiu d'aconseguir la integració social de famílies, joves i menors en perill d'exclusió. Així doncs, amb la finalitat de recaptar fons per als distints programes que duen endavant, com un pis tutelat o d'altres d'acompanyament en el procés d'inserció social, organitzen i participen en aquest tipus d'activitats, ja que el públic aporta una entrada-donatiu de 5 euros.

En aquest concert, a més, col·laboren empreses locals com Pa i Pernil i l'estanc de la plaça del poble, Sofoko, l'Ateneu Alborayense i l'Ajuntament d'Alboraia, entre d'altres.

A partir de les 20h, els podreu trobar a la Ciutat de l'Esport.

Més informació sobre l'associació i els seus projectes, en el webFAT de l'Horta Nord .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada