dissabte, 22 de maig del 2010

MANIFESTACIÓ PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA EN ALBORAIA

MANIFESTACIÓ DILLUNS 31 – PLATAFORMA ALBORAIA


La “Plataforma per l’Educació Pública a Alboraia” ha convocat una manifestació pel dilluns 31 de maig. Eixirem des del CEIP Ausias March a les 17’30 i farem un recorregut pel poble (Av. Ausias March, c/ Benimaclet, c/ Colón, etc., fins arribar a l’Ajuntament). Ja estan demanades les autoritzacions pertinents a Delegació del Govern i, Policia Local (Ajuntament).
Anirem acompanyats de tabal i dolçaina, també alguna escola està organitzant-se per fer música i donar ritme a la cercavil·la. Mirem entre tots de donar “color” i fer que siga un acte cridaner i atractiu: simpàtic. Podem posar-nos la samarreta de color groc que s’ha confeccionat amb el lema: “S.O.S. – Educació Pública a Alboraia”.
També estaria bé ficar en les finestres de les nostres cases, la cartolina (vos adjunte les “instruccions” per fer-la) o, alguna cosa semblant. Que la gent del poble es pregunte què està passant? Hem de fer visible la nostra reivindicació. És important. Val?

2 comentaris:

  1. Perdoneu, sóc veí d'Alboraia, i dir-vos que la data està malament. La manifestació és el pròxim dilluns 31, no el dia 24.

    ResponElimina